Er du synlig for din kundegruppe?

Digital markedsføring

Er du synlig for din kundegruppe?

Digital Markedsføring

Er du synlig for din kundegruppe?

Digital markedsføring

Bli funnet på internett

Å være synlig for bedriftens kundegruppe er en av nøkkelkriteriene for en lønnsom digital investering. To sentrale verktøy for å oppnå dette på er SEO og SEM. Vi har lang erfaring med SEO og SEM. Vi gjør nettsidene SEO vennlige og er flinke på innholdsproduksjon for best mulige organiske søkeresultater.

SEO - Søkemotoroptimalisering

Søkemotorer, og da spesielt Google, står sentralt i all markedsføring på internett. Teknisk SEO, det å bygge bedriftens nettsider på best mulig måte for å imøtekomme Googles kriterier er viktig. Enda viktigere er innholdet på nettsidene. Søkemotorene rangerer søkene etter relevanse til de aktuelle søkeordene. Hvis søkemotorene mener at innholdet på en nettside er meget relevant i forhold til et søkeord vil denne siden vises høyt oppe i søketreffene.

SEM - Søkemotormarkedsføring

Annonsering er en bra måte å nå ut til kunder på gjennom søkemotorene. SEM er enkelt forklart betalt plassering og annonsering i søkemotorene. En av de mest brukte plattformene for SEM er Google Ads. Her kan man sette opp markedsføringskampanjer med en rekke kriterier, og styre markedsføringen direkte mot bedriftens kundegruppe.

Vi ringer deg Skriv inn ditt navn og telefonnummer så kontakter vi deg for en hyggelig prat.
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Vi har mottatt ditt telefonnummer og ringer deg straks.