Kunnskap og erfaring gir trygge løsninger

Image

Medieinstituttet er drevet av dyktige frilansere

Image

Medieinstituttet er drevet av dyktige frilansere

Image

Bredt spekter av kompetanse

Medieinstituttet har fokus på å levere de aller beste produktene til våre kunder. Våre medarbeidere spenner seg fra yngre webutviklere med god kompetanse på nye og spennende funksjoner til våre seniorutviklere som begynte å skrive webkoder helt tilbake i 1995, da det moderne internett begynte å ta sin form. Vår kompetanse brer seg fra veletablerte og utprøvde metoder og løsninger til de aller nyeste og mest populære funksjonene tilgjengelig. Vi har mulighet til å skreddersy våre kunders nettsted med sikkerhet i trygge løsninger og moderne funksjonalitet. Dette gir våre kunder et sterkt utgangspunkt for en vellykket digital satsning.


Hvorfor frilansstruktur

Alle som jobber i Medieinstituttet er ansatt gjennom Cool Company. Dette gjør driften av Medieinstituttet hurtig skalerbar og fri for tunge administrative oppgaver og distraksjoner i forhold til det å drive et firma. Det vi sitter igjen med er uberørt og konsentrert arbeidskraft forbeholdt faget vi jobber med. Dette er til stor fordel for våre kunder da alt vi fokuserer på er jobben vi utfører.

Med frilansløsning får vi også tilgang til all kompetansen i markedet. Uavhengig av jobbsituasjon, arbeidsgrad eller lokasjon er vi sikret den aller beste kompetansen for sikkerhet og kvalitet i våre prosjekter.


Business as usual

Organisasjonsformen påvirker ikke arbeid eller kontrakstsvilkår og er like trygt som hvilken som helst kommersiell aktør. I praksis vil den eneste merkbare forskjellen være at fakturaavsender i henhold til arbeidsavtale vil være Cool Company og ikke Medieinstituttet.

Vi ringer deg Skriv inn ditt navn og telefonnummer så kontakter vi deg for en hyggelig prat.
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Vi har mottatt ditt telefonnummer og ringer deg straks.