Med Open Source CMS velger du trygghet

Wordpress

Med Open Source CMS velger du trygghet

Wordpress

Med Open Source CMS velger du trygghet

Wordpress

Vi er eksperter på Open Source CMS

Våre ansatte har lang erfaring i bruk av Open Source CMS som Wordpress, Joomla og Drupal. Med en lang rekke digitale produksjoner bak oss har vi tilegnet oss kunnskap og metodikk som bidrar til vellykkede digitale satsninger basert på Open Source CMS

Hvorfor velge Open Source CMS?

I dag bruker Webbyråer Open Source CMS i de aller fleste webproduksjoner. Vi ønsker likevel å vise til hvorfor bruk av Open Source CMS er det selvsagte valget for de aller fleste nettsteder.

1

Open Source er gratis

Det høres gjerne litt uvanlig ut at god programvare er gratis, men Open Source er nettopp det: god programvare helt uten lisenskostnader.
2

Du eier ditt eget nettsted

Med et lisensiert CMS er man mer eller mindre "gift" med webbyrået som leverer dette. Ved bruk av Open Source CMS eier bedriften selv nettstedet. Det betyr at bedriften er fri til å benytte, eventuelt bytte til, hvilket som helst webbyrå.
3

Trygt og sikkert

Wordpress - Joomla - Drupal, dette er alle kjente og gode Open Source CMS som brukes av store og små bedrifter over hele verden. Nettopp på grunn av dette vil alle gode webbyrå ha kompetanse på systemene, noe som gir trygghet for et stabilt og sikkert nettsted.
4

Lave utviklingskostnader

På grunn av at Open Source CMS ikke har noen lisenskostnader vil bedriftens budsjett være tilknyttet webbyråets arbeid med installasjon, design, tilpassinger og innholdsproduksjon. De aller fleste Open Source CMS har enkle løsninger for implementering av tilleggsfunksjoner, noe som sparer tid og penger under utviklingsprosessen.
Vi ringer deg Skriv inn ditt navn og telefonnummer så kontakter vi deg for en hyggelig prat.
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Vi har mottatt ditt telefonnummer og ringer deg straks.