Skal vi ta en prat om hvordan vi kan hjelpe din bedrift?

Image

Vi har erfaring, kompetanse og et sterkt fokus på resultater

Image

Vi har erfaring, kompetanse og et sterkt fokus på resultater

Image

Personvernerklæring

1. Innledning

Vi er opptatt av at du skal ha tillit til oss og hvordan vi behandler dine personopplysninger. I denne personvernerklæringen forklarer vi derfor hvorfor vi samler inn informasjon om deg, hvordan vi bruker denne informasjonen og hvordan vi tar hensyn til ditt personvern.

Personopplysninger er opplysninger og vurderinger som kan knyttes til en identifiserbar enkeltperson. Dette kan for eksempel være navn og kontaktinformasjon, kjøpshistorikk eller informasjon om interesser.

Bruk av personopplysninger må følge personopplysningsloven. Vi, som behandlingsansvarlig, vil sørge for at vi bruker personopplysninger om deg i samsvar med lovens regler.

3. Hva bruker vi personopplysningene til

Avhengig av hvilken informasjon du gir oss, hvordan du bruker våre tjenester, og hvilke tillatelser du gir oss, har vi disse opplysningene om deg:

Opplysninger om deg
Informasjon du oppgir når du oppretter en brukerkonto eller bestiller kursplass, som navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse.

Kjøpsinformasjon
Informasjon vi får når du kjøper kursplasser av oss, som hva du har kjøpt, betalingsmetode (f.eks. Visa). Om du har brukerkonto hos oss vil du få oversikt over dine tidligere kjøp i din brukerkonto.

Kommunikasjon:
Informasjon du gir oss når du har kontakt med vårt kundesenter, som eposter sendt mellom oss.

Opplysninger om bruk på nettsidene
Informasjon vi får når du bruker vår nettside og app, som hva slags enhet du har (f.eks. mobil eller PC), IP-adresse, hvilke sider du besøker og hvilke funksjoner du bruker der.

3. Hva bruker vi personopplysningene til

Vi bruker personopplysningene dine til følgende formål:

Nettsted
Vi bruker opplysninger for å tilpasse våre nettsider til det tekniske utstyret du bruker.

Gjennomføre kursbestillinger
Vi bruker opplysninger for å gjennomføre kursbestillinger og lagre bestillingshistorikk.

Opprette brukerkonto Vi bruker opplysninger dersom du oppretter brukerkonto, bl.a. for å gi deg tilgang med brukernavn og passord, for å lagre din kontaktinformasjon og for at du kan se din bestillingshistorikk.

Kundeservice
Vi lagrer opplysninger som du gir og mottar dersom du har kontakt med oss for å yte service og administrere ditt kundeforhold.

Statistikk
Vi utarbeider statistikk og kartlegger markedstrender for å forbedre og videreutvikle våre produkter og tjenester. Vi gjør dette med anonyme opplysninger, uten at vi vet at informasjonen er knyttet spesifikt til deg.

Markedsføring
Hvis du abonnerer på nyheter fra Medieinstituttet bruker din kontaktinformasjon (f.eks. telefonnummer og epostadresse) til å sende deg anbefalinger og informasjon om våre produkter og tjenester.

4. Hvem deler vi personopplysninger med

Vi deler aldri personopplysninger.

Vi kan for øvrig dele anonymiserte opplysninger med samarbeidspartnere for bl.a. markedsanalyser og tjenesteutvikling.

5. Hvor lenge lagrer vi personopplysninger

Vi lagrer opplysninger om deg, kun så lenge det er nødvendig for å oppnå formålet de ble innhentet for, eller dersom vi er pålagt å lagre opplysningene. Opplysningene vil slettes eller anonymiseres når de ikke lengre er nødvendige for å oppnå formålet. Under er en oversikt over hvor lenge vi lagrer dine opplysninger:

Opplysninger om deg
Hvis du har brukerkonto hos oss, sletter vi opplysningene når du sier opp brukerkontoen eller hvis du har vært inaktiv i over 12 måneder.

Kjøpsinformasjon
Hvis du har brukerkonto hos oss, lagrer vi kjøpshistorikken din (oversikt over hvilke kurs du har bestilt) i 12 måneder i din brukerprofil.

Opplysninger om bruk på nettsidene
Vi lagrer informasjon om din bruk av våre nettsider i opptil 6 måneder.

6. Dine rettigheter

Du kan ha rett til å be oss å:

  • Gi deg ytterligere informasjon om hvordan vi behandler dine personopplysninger
  • Gi deg en kopi av personopplysninger om deg
  • Oppdatere dine personopplysninger
  • Slette opplysninger som vi ikke lengre har grunnlag til å oppbevare
  • Begrense eller stoppe behandlingen av dine opplysninger
  • Motsette deg automatiske individuelle avgjørelser, inkludert profilering
  • Gi deg opplysninger du har gitt til oss i en strukturert, alminnelig anvendt og maskinlesbart format eller, der det er teknisk mulig, be oss om å overføre disse til en annen virksomhet
  • Trekke tilbake eventuelle samtykker du har gitt oss

7. Cookies

Vi bruker cookies på våre nettsider for å sikre funksjonalitet på nettsiden, analysere nettrafikk og se hvilke områder på vårt nettsted du har besøkt.

Vi plasserer følgende cookies fra vårt nettsted

  • Medieinstituttet: cookie for funksjoner
    En cookie som gjør at nettstedet vises på rett måte for våre besøkende. Denne cookie lagrer ingen informasjon om brukeren, den inneholder informasjon som gjør at nettstedet vises på rett måte. Cookie blir slettet automatisk

  • Google Analytics: Cookie for innsamling av statistikk. Denne cookie samler i hovedsak inn informasjon om dine bevegelser på vårt nettsted. Denne cookie lagres i 3 mnd.

  • 8. Kontaktinformasjon

    Hvis du ønsker å komme i kontakt med oss, kan du benytte følgende kontaktinformasjon:

    Kontaktperson: Jarl Andre Dale
    Telefonnummer: Tlf 95 55 00 76
    E-postadresse: jarl@medieinstituttet.no