Vær synlig der kundene befinner seg

Medieinstituttet

Vær synlig der kundene befinner seg

Medieinstituttet

Vær synlig der kundene befinner seg

Medieinstituttet

Markedsføring i sosiale medier

Å kunne vise annonser og tilbud til kunder i en atmosfære de trives i er verdifull markedsføring. Nordmenn bruker i snitt flere timer i sosiale medier hver dag, noe som gjør målrettet annonsering i sosiale medier til en meget god måte å nå ut til bedriftens kundegruppe.

Facebook integrering

Integrering av innhold og funksjoner er en smart måte å få nettsidens innhold publisert på Facebook, en organisk markedsføringsløsning uten å måtte betale for annonser.

Hva med en ekstra knapp på bedriftens Facebookside hvor bedriftens nettbutikk finnes. Kunder kan handle og fullføre kjøpet direkte fra Facebook, men likevel i din nettbutikk. Dette er en av mange Facebookintegrasjoner Medieinstituttet kan tilby.

Facebook annonsering

Det finnes en rekke måter man kan markedsføre bedriften på Facebook. En av de mest populære verktøyene er Facebook annonsering. Dette er betalte annonser hvor bedriftens valgte innlegg eller annonse vises i forhold til annonsekampanjens innstillinger. Her kan man sette detaljerte kriterier for å målrette annonsene mot ønsket kundegruppe.

Facebook er en meget effektiv markedsføringskanal som kan gi gode resultater selv med begrensede budsjetter. Våre ansatte har lang erfaring fra Facebookannonsering og kan bistå i alle steg for å oppnå best resultater for din bedrift.

Vi ringer deg Skriv inn ditt navn og telefonnummer så kontakter vi deg for en hyggelig prat.
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Vi har mottatt ditt telefonnummer og ringer deg straks.