Wordpress - verdens mest brukte publiseringsløsning

Wordpress

Wordpress - verdens mest brukte publiseringsløsning

Wordpress

Wordpress - verdens mest brukte publiseringsløsning

Wordpress

Hvorfor velge Wordpress?

Vi bruker ofte Wordpress i våre webproduksjoner. Wordpress er et Open Source publiseringssystem som er gratis i bruk og inneholder det meste av moderne funksjonalitet. Ekstra funksjonalitet kan installeres og konfigureres gjennom programutvidelser på en enkel måte.

Wordpress er et trygt, stabilt og meget raskt system. Dette har bidratt til at Wordpress har blitt verdens mest brukte publiseringsløsning, også blant store bedrifter og konsern. Bedrifter som Rolling Stone Magazine, Mercedes Benz, The Walt Disney Company, samt en rekke kjente artister og bloggere over hele verden bruker Wordpress.

Med Wordpress får man et fullverdig publiseringssystem som er enkelt for webbyråer å jobbe med, samt lettfattelig hvis kunden selv ønsker å oppdatere informasjon på bedriftens nettsted.


GNU General Public License

Wordpress er en Open Source publiseringsløsning som er gratis i bruk. Det leveres med en GPL lisens som i praksis gjør at alle kan bruke Wordpress kommersielt og personlig uten å betale lisensavgift. Det er heller ingen restriksjoner for endring / tillegg i kildekode, slik at webbyråer kan modifisere og skreddersy funksjoner akkurat som de ønsker for hver enkelt kunde. Dette gjøres oftest i form av tillegg til kildekoden ved hjelp av "plugins".


Gratis, er dette et trygt valg?

Ja, Wordpress blir brukt av alle typer bedrifter verden over sammen med andre Open Source CMS som Joomla og Drupal. Blant disse finner man banker, forsikringselskaper og store konsern. Wordpress er like sikkert som hvilken som helst annen kommersiell CMS løsning. Med tusenvis av utviklere som bidrar med daglige oppdateringer i kildekoden for å sikre et sikkert og stabilt system.

Vi ringer deg Skriv inn ditt navn og telefonnummer så kontakter vi deg for en hyggelig prat.
Dette feltet må fylles ut
Dette feltet må fylles ut
Vi har mottatt ditt telefonnummer og ringer deg straks.